Esthetische chirurgie

Bovenooglidcorrectie

Heeft u last van hangende ogen of een vermoeiende blik? Dan komt een bovenooglidcorrectie goed van pas. U geniet namelijk met een frisse uitstraling.

Halslift

Niet alleen kunt u last hebben van uw gezichtshuid. Dit komt tevens ook voor bij uw hals. Wij kunnen u direct helpen met een halslift!

Facelift

Een verslapte gezichtshuid kan voor veel frustraties zorgen. Met een facelift verzorgen wij u een duidelijk resultaat en een zichtbare verjonging van uw gezicht.

Onderooglidcorrectie

Wallen of verslapte onderoogleden kunnen ervoor zorgen dat u vermoeid wordt. Dat kan erg vervelend zijn. Gelukkig kunnen wij u van dienst zijn door middel van een onderooglidcorrectie .

Borstvergroting

Wilt u grotere borsten hebben? Of wilt u weten hoe het in zijn werk gaat? Dan raden wij u aan om een intake te plannen.

Borstlift

Met een borstlift brengen wij uw borsten terug naar de plek waar het destijds zat. Heeft u intresse? Dan nodigen wij u uit voor een intake.

Neuscorrectie

Heeft u last met het ademen van uw neus? Of bent u niet tevreden met de grootte ervan? Dan lijkt ons een neuscorrectie verstandig.

Borstverkleining

Zware borsten zorgen voor vermoeidheid. Bovendien kunt u last krijgen van uw rug en schouders. Een borstverkleiding kan in dit geval uw zorgen verminderen.

Buikwandcorrectie

Wilt u een strakkere buik krijgen? Of heeft u een verslapte/uitgerekte buik? Een buikwandcorrectie kan dit herstellen.

Liposculptuur

Met een liposculptuur wordt onnodig vet verwijderd in de bovenbenen, de zadeltassen, de taille en het gebied onder de billen.

Arm/dijbeen lift

Heeft u last van een slappe en uitgerekte huid aan de binnenzijde van de bovenbenen of de bovenarmen? Dan adviseren wij u om een intake te plannen met één van onze chirurgen.

Schaamlipcorrectie

Wij kunnen de kleine, binnenste schaamlippen verkleinen. Hierdoor krijgt u geen last meer tijdens; het sporten, fietsen of vrijen.

Littekencorrectie

Uw litteken is niet goed genoeg genezen en u wilt dat dit goed wordt verbeterd. Met een littekencorrectie zal u een goed resultaat krijgen.

Rimpelbehandeling

U kunt rimpels opvullen, verwijderen en/ of behandelen met Botox. Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een intake.

Laserbehandeling

Wilt u een gladde en mooie huid krijgen? Kies dan voor een medische laserbehandeling in Heerenveen.

Botox

Een botox behandeling bij Privekliniekheerenveen? Onze ervaren cosmetisch artsen bieden kwalitatieve en veilige behandelingen.

Onderkincorrectie

Heeft u te veel vet onder uw kin? Graag geven wij u wat meer informatie over de diverse behandelingen op het gebied van een onderkin correctie.

Flapoorcorrectie

Bent u niet tevreden met de vrom van uw oor? Geen nood, we zullen u van dienst zijn om uw behoefte te voorzien.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een populaire filler die gebruikt wordt voor cosmetische behandelingen. Bent u nieuwsgierig naar de geslaagde resultaten? We nodigen u van harte uit voor een intake!

Wenkbrauwlift

Heeft u last van hangende wenkbrauwen? Of last van een vermoeide, boze uitdrukking? Een wenkbrauwlift verhelpt dit probleem.

Voorhoofdslift

Met een voorhoofdslift verstrakken wij uw voorhoofd en verslapte wenkbrauwen. Tevens krijgt u geen last meer van een beperkte blikveldbeperking.

Contact

Locatie

Ⓒ 2020 - Privekliniekheerenveen